Modelspoorbeurs Zutphen 21 en 22 december 2024

Modelspoorbeurs Zutphen 21 en 22 december 2024 in de Hanzehal te Zutphen.

Modelspoorclub de Blokkendoos (uit Zutphen) organiseert de grootste modelspoorbeurs (3600 m²) onder de naam Modelspoorbeurs Zutphen in het oosten van het land, waarbij diverse binnen-en buitenlandse handelaren (waar u treinen en toebehoren kunt kopen) en er zijn diverse rijdende grote en kleine modelspoorbanen uit Nederland vertegenwoordigd. Bij deze modelspoorbanen kunt u weer genieten van de vele creaties en wij als kleine enthousiaste vereniging promoten de hobby in de breedste zin van het woord en u bent allen van harte welkom. Wij hebben o.a. treinenbanen die gemaakt zijn door kinderen maar ook hebben wij een unieke treinbanen gemaakt door hobbyist(en).

Een bezoek aan de modelspoorbeurs in Zutphen is dus voor eenieder de kans om het ontbrekende artikel te bemachtigen, ideeën op te doen, advies te vragen. Het bezoek zal dan ook zeker de moeite waard. 

Dit weekend is er wederom een grote verkoopbeurs waar treinen e.d. gekocht kunnen worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Indien u treinen e.d over heeft of niet meer gebruikt wij nemen deze graag van u over vraag hiervoor even naar de organisatie die u hierbij verder kan helpen.

Deze editie hebben wij ook weer een aantal leuke gratis activiteiten voor de kinderen waar zij aan kunnen deelnemen.

Indien u wilt deelnemen aan deze editie van Modelspoorbeurs Zutphen dan heten wij u van harte welkom (alleen als standhouder wij hebben inmiddels voldoende modelspoorbanen).

Om u een indruk te geven hoe groot de beurs is hebben wij een aantal foto's voor u bijgesloten.

Praktische informatie

Praktische informatie :

Adres : de "Hanzehal"Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen.

tijd : 10:00 – 16:00 uur, vanaf 09.00 uur is de kantine van het beursgebouw open (u kunt dan alvast een toegangskaart kopen en hoeft niet buiten te wachten).

Parkeren: 

350 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Indien de parkeerplaats vol is kunt u gratis in de woonwijk parkeren, ook kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage bij het station van Zutphen parkeer de auto wel op de juiste manier, de politie is alert op foutparkeerders.

Openbaar vervoer: De locatie ligt op 7 minuten loopafstand van het treinstation van Zutphen.

U gaat via de hoofduitgang van het station van Zutphen linksaf en volgt de borden Hanzehof/Hanzehal.

Locatie: 

Is gelijkvloers (mensen met een rolstoel / rollator zijn welkom en kunnen probleemloos in het gebouw ook zijn er sanitaire voorzieningen voor deze groep).

Entree :

€ 10,- kinderen tot en met 11 jaar onder begeleiding van een volwassenen hebben gratis toegang. (voor de kinderen verloten wij iedere dag 2 treinsets en een leuke spoorse verrassing).

 

U hoeft vooraf niet te reserveren om dit evenement te bezoeken.

- U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

- Er is geen pinautomaat in het gebouw aanwezig (u kunt bij ons wel extra geld pinnen mits wij voldoende contact geld voorradig hebben).

- Bij diverse standhouders kunt u contactloos betalen.

- In het gebouw is Wifi aanwezig.

- In het beursgebouw zijn voldoende stoelen aanwezig zodat u af en toe ook even kunt gaan zitten.

Meer info / of aanmelden Tel:0644324111. Als bezoeker hoeft u zich vooraf niet aan te melden of te reserveren. info@modelspoorbeurszutphen.com

Volg ons ook via:

- www.modelspoorbeurszutphen.com

- Facebook

- Twitter

- LinkedIn

- Instagram

- Op onze media kanalen staan diverse foto's en filmpjes van afgelopen beurzen om u een kleine indruk tegeven.

- Modelspoorclub de Blokkendoos is lid van de NMF

Tot slot u allen bent bij ons van harte welkom als bezoeker of deelnemer!