Legostad Klaver

Contact

Email: Info

Website: Website

Lid#: 286

Locatie

Adres: Broek op Langedijk
Clubdagen:


Onze stad is altijd anders en dát maakt het zo bijzonder. Wij bouwen de stad set voor set op. Dit maakt onze stad nooit saai maar tijdrovend is dit wel. Onze opbouwtijd is dan ook een belangrijke factor bij beursbezoeken. De stad kunnen we aanpassen aan de ruimte die we ontvangen van de beursorganisatie en kan ook op thema worden afgestemd. We hebben voldoende materiaal om ruim 37m2 te vullen met de stad. Inclusief een speelgedeelte met 85 kilo Lego en bouwplaten en videovertoning van hoe de stad wordt opgebouwd is onze bruto oppervlakte 95m2. Wist u dat wij ook bouwwedstrijden kunnen organiseren? Zo kunt u uw beursbezoekers iets extra's bieden en verblijven ze langer op uw evenement.

Met Lego kun je eindeloos blijven bouwen, dit maakt dat we ook andere opstellingen kunnen maken met ons materiaal of ons toe kunnen spitsen op een bepaald thema. Te denken valt aan thema`s als: Treinen, Moderne stad, Boten & Haven, Sportpark & Voetbal, Bouwactiviteiten, Vliegveld en Camping & Platteland. Wij proberen zoveel mogelijk een complete stad te tonen met oog voor detail en zelf ontworpen items. Bij ons gaat het om het totaal plaatje. Naast de vele (nieuwe) sets zie je ook de wat oudere set vanaf 1985. Met totaal ruim 530 verschillende sets, welke gestaag blijft doorgroeien, tonen wij een compleet beeld van een echte Legostad. Naast sets hebben we ook vele zelf ontworpen items (ongeveer 60 items) in onze stad staan waaronder treinen, stations en huizen, verschillende flats en een grote moestuin.

We vinden het leuk om beweging en verlichting in de stad te verwerken. Totaal hebben we 24 rijdende treinen, een draaiende windmolen, reuzenrad, draaimolen en watermolen, een bewegende film-set en vele verlichte huizen en andere gebouwen.

Legostad Klaver is particulier eigendom en wij bezoeken met de familie verschillende beurzen. We staan sinds 2006 op beurzen in Nederland en Duitsland. Lijkt het je leuk om met ons samen te werken voor een evenement? Neem dan gerust contact op!