Contact

Email: Info

Website: Website

Lid#: 298

Locatie

Adres: Fanny Blankers Koenweg 2, 7203 AA Zutphen

Clubdagen:Modelspoorbeurs Zutphen:

Toen in 2012 Modelspoorclub de Blokkendoos werd opgericht was één van onze doelstellingen om modelspoorbeurzen te gaan organiseren in het Oosten van Nederland dit soort evenementen vonden toen hier nog niet plaats, voor de duidelijkheid Modelspoorbeurs Zutphen is een onderdeel van Modelspoorclub de Blokkendoos. De toen aanwezige leden hebben destijds in november 2012
de eerste editie georganiseerd en dat was een groot succes en vanaf 2012 tot heden hebben wij 1,2 of 3x per jaar een modelspoorevenement georganiseerd (met uitzondering van 2020 en 2021 wegens corona) in de Hanzehal Zutphen. Wij als vereniging organiseren dit vanuit onze visie en gaan ons niet vergelijken met andere beurzen die in Nederland of daarbuiten plaatsvinden.
Tijdens dit evenement trachten wij de modelspoorhobby zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen en hebben ook aandacht voor het grootbedrijf, wij hebben veel aandacht voor de jeugd en samen met onze deelnemers groot of klein maken wij Modelspoorbeurs Zutphen. Op ieder modelspoorweekend is een grote treinenbeurs en zijn er diverse grote of kleine modelspoorbanen
aanwezig van verenigingen of hobbyisten en de beurslocatie heeft een omvang van 3600 2m.
Bent u een vereniging / hobbyist / standhouder e.d. en u wilt deel nemen aan Modelspoorbeurs Zutphen dan bent u bij ons van harte welkom ook als u geen of nog niet lid bent van de NMF.


Adres

Hanzehal Zutphen,
Fanny Blankers Koenweg 2

7203 AA Zutphen.

 • De locatie ligt op 7 minuten loopafstand van het station van Zutphen.
 • Op de locatie zijn 350 gratis parkeerplaatsen. (indien de parkeerplaats vol is kunt u gratis parkeren in de woonwijk bij de Hanzehal/Hanzehof zorg wel dat u uw auto op de juiste manier parkeer om een parkeerbon van de politie te voorkomen).
 • Locatie is goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel.
 • Entree € 9,- (kinderen tot en met 11 jaar gratis toegang).
 • In het beursgebouw is geen pinautomaat aanwezig, wel kunt u bij de kassa extra geld pinnen

Welkom bij Modelspoorclub de Blokkendoos uit Zutphen:

Wij zijn een kleine vereniging (misschien wel de kleinste van Nederland) en opgericht in 2012. Wij als vereniging hebben geen eigen clubgebouw en komen hoofdzakelijk bij de leden thuis. Één van de doelstellingen van Modelspoorclub de Blokkendoos is het organiseren van Modelspoorbeurzen. Wij als vereniging organiseren (met ingang van 2020) 1 x per jaar Modelspoorbeurs Zutphen in de Hanzehal te Zutphen, om een betere indruk van ons te krijgen verwijs ik u even naar onze site of andere media kanalen.


Aanmelden & deelnemen:

U kunt u zich aanmelden als deelnemer voor 2 dagen, dit is uiteindelijk ook een tweedaags modelspoorweekend / beurs. (in begrijpelijk en eenvoudig Nederlands u kunt alleen nog maar deelnemen voor 2 dagen).
Onze modelspoorbeurzen onder de noemer Modelspoorbeurs Zutphen vinden plaats op:

16 & 17 december 2023 (u kunt zich reeds aanmelden via de website)
21 & 22 december 2024 (u kunt zich reeds aanmelden via de website)
Zowel deelnemers / standhouders / modelspoorbanen kunnen zich reeds aanmelden via de site: www.modelspoorbeurszutphen.com (mocht aanmelden via de site niet lukken stuur dan even een kort berichtje naar info@modelspoorbeurszutphen.com). let op uw aanmelding is pas een bevestiging als u van ons een schriftelijk akkoord heeft ontvangen
dit om misverstanden te voorkomen!!


 • In het beursgebouw is Wi-Fi aanwezig.
 • In het beursgebouw is een restaurant aanwezig.
 • In het gehele beursgebouw en restaurant mag NIET gerookt worden.
 • Beide dagen is het beursgebouw geopend van 10.00 - tot 16.00 uur, maar vanaf 09.00 uur kunt u alvast plaatsnemen en sfeer proeven in de restaurant / kantine.
 • Meer info over Modelspoorbeurs Zutphen kunt u terug vinden op onze website www.modelspoorbeurszutphen.com, facebook, twitter, instagram, linkedin enz.
 • Ons eerst volgende beursevenement staat gepland op 16 & 17 december 2023 en wij hopen u dan allen in goede gezondheid te mogen verwelkomen.
  Tot slot Modelspoorbeurs Zutphen wordt mede mogelijk gemaakt door het enthousiasme van alle deelnemers groot en klein, samen zijn en maken wij Modelspoorbeurs Zutphen.