Contact

Email: Info

Website: Website

Lid#: 312

Locatie

Adres: Milsbeek (gemeente Gennep) op het terrein van de firma de Haas.
Clubdagen: donderdags in ons clubhuis van 20 - 22 uur


Wij zijn een klein team. Wij bouwen aan modelspoorbanen, op de club of thuis. Misschien bent u al wel die enthousiaste modelspoorbouwer. Of lijkt U het wel wat om het een en ander te leren over deze hobby. En te komen meedoen. Denkt u dat U past in ons team met enthousiaste, soms eigenzinnige, maar vooral op modelspoor gerichte hobbygenoten? Word dan lid bij ons. 

Wij hebben een goede naam in de modelspoorhobbywereld in binnen – en buitenland. Daarom is MST de Maaslijn een graag geziene gast op toonaangevende en gezellige tentoonstellingen in binnen- en buitenland. U kunt meemaken hoe het is om met mooi gedetailleerde banen naar toonaangevende en gezellige tentoonstellingen te gaan. En hoe het gaat bij het transport, de op- en afbouw en de dagelijkse presentatie tijdens een tentoonstelling. Een verbreding van uw sociale leven krijgt U er gratis bij.

Regelmatig gaan meerdere teamleden op excursie naar allerlei spoorevenementen en bezoeken beurzen en tentoonstellingen.  Uiteraard kunt U daarbij aansluiten.