Modelspoorbeurs Zutphen 21 en 22 december 2023

Modelspoorbeurs Zutphen in de Hanzehal te Zutphen.

Modelspoorclub de Blokkendoos organiseert de grootste modelspoorbeurs (3600 m²) onder de naam Modelspoorbeurs Zutphen in het oosten van het land, waarbij diverse binnen- en buitenlandse handelaren (waar u treinen en toebehoren kunt kopen) en er zijn diverse rijdende grote en kleine modelspoorbanen vertegenwoordigd. Bij deze modelspoorbanen kunt u weer genieten van de vele creaties en wij als kleine enthousiaste vereniging promoten de hobby in de breedste zin van het woord.

Een bezoek aan de modelspoorbeurs in Zutphen is dus voor eenieder de kans om het ontbrekende artikel te bemachtigen, ideeën op te doen, advies te vragen. Het bezoek zal dan ook zeker de moeite waard. Dit weekend is er wederom een grote verkoopbeurs waar treinen e.d. gekocht kunnen worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en er is zeker een groot aanbod van n-spoor treinen en toebehoren. Deze editie hebben wij ook weer een aantal leuke gratis activiteiten voor de kinderen waar zij aan kunnen deelnemen.

Indien u wilt deelnemen aan deze Modelspoorbeurs dan heten wij u van harte welkom (alleen als standhouder wij hebben inmiddels voldoende modelspoorbanen).

Praktische informatie

Locatie en tijden:

  • Adres : de "Hanzehal" Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen.
  • tijd : 10:00 – 16:00 uur, vanaf 09.00 uur is de kantine van het beursgebouw open.

Parkeren:

  • Parkeren: 350 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Indien de parkeerplaats vol is kunt u gratis in de woonwijk gratis parkeren parkeer de auto wel op de juiste manier, de politie is alert op foutparkeerders.

Openbaar vervoer:

  • De locatie ligt op 7 minuten loopafstand van het trein station van Zutphen.

Locatie:

  • Is gelijkvloers (mensen met een rolstoel / rollator zijn welkom en kunnen probleemloos in het gebouw ook is er sanitair voor deze groep).

Entree : € 10,-

  • kinderen tot en met 11 jaar onder begeleiding van een volwassenen hebben gratis toegang. (voor de kinderen verloten wij iedere dag 2 treinsets en een leuke spoorse verrassing).

U hoeft vooraf niet te reserveren om dit evenement te bezoeken.

  • U kunt bij ons pinnen of contant betalen.
  • Er is geen pinautomaat in het gebouw aanwezig.
  • Bij diverse standhouders kunt u contactloos betalen.
  • In het gebouw is Wifi aanwezig.

Meer info / of aanmelden Tel:0644324111. Als bezoeker hoeft u zich vooraf niet aan te melden of te reserveren. info@modelspoorbeurszutphen.com

 Volg ons ook via:

Op onze media kanalen staan diverse foto's en filmpjes van afgelopen beurzen om u een kleine indruk te geven.

Modelspoorclub de Blokkendoos is lid van de NMF

Tot slot u allen bent bij ons van harte welkom als bezoeker of deelnemer!